Alles op het gebied van bedrijfskleding

Bij ons kunt u bedrijfskleding huren, kopen en laten onderhouden. Ons veelzijdige aanbod van werkkleding zorgt er samen met het juiste was-proces voor dat u zeker bent van een schone set kleding.

Sectoren

Wij zijn actief in vrijwel alle sectoren, waaronder:

Onze werkwijze

Wij werken volgens een 5-stappenplan. Waarbij we eerst een inventarisatie uitvoeren welke bedrijfskleding en dienstverlening bij u past. Vervolgens maken we een voorstel op maat en kijken we naar de mogelijke samenwerking. Daarna organiseren we een uitgebreide passessie. Vervolgens stellen we het kledingpakket samen en als laatste stap starten we met onze kledingservice. Een proces waar u geen omkijken meer naar heeft.

1. Inventarisatie

Welke bedrijfskleding past bij u? Samen zorgen we voor een bedrijfskledingpakket dat écht bij uw bedrijf past. Naast de uitstraling van de kleding houden wij rekening met de veiligheidseisen, normeringen en hygiëne eisen. Van standaard werkkleding tot custom-made kleding speciaal voor u ontworpen, alles kan.

2. Voorstel op maat

Samen zorgen we voor een samenwerking die past.Doordat u bij ons kunt kiezen voor all-in huren, kopen en wassen of alleen wassen zorgen we voor een voorstel dat echt bij u past.

3. Pas-service

Altijd de juiste maat! Na het samenstellen van het pakket komen wij bij u op locatie, zodat de medewerkers de kleding kunnen passen en aanmeten.

4. Kledingpakket maken

Uw huisstijl, veilig en hygiënisch. We gaan de kleding voorzien van bedrijfslogo’s, emblemen en kenmerkende eigenschappen.
Daarnaast brengen wij unieke barcodes aan in de kleding, zodat wij de kleding voor u kunnen beheren en controleren.

5. Start van de kledingservice

Een volledig proces waar u geen omkijken naar heeft!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Neem contact op

Tweelingenlaan 32a | 7324 AM | Apeldoorn

Koninginnelaan 105 | 7315 BP | Apeldoorn

Postbus 886 | 7301 BC | Apeldoorn

055-378 1480

info@jagootex.nl